Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Eigenschap
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Autoladers bedrukken

Bedrukte autoladers

Zijn uw werknemers en relaties veel onderweg en bent u op zoek naar een geschenk waarvan zij veelvuldig gebruik zullen maken? Kies dan voor een bedrukte autolader van Opladerwereld. Op onze website vindt u autoladers met één of twee USB poorten waardoor u tegelijk een smartphone en laptop kunt opladen. Wilt u een autolader waarmee u nog meer opvalt? Dan is een autolader met gekleurde ring zeker iets voor u! Wanneer u deze autolader inplugt licht uw logo op waardoor uw bedrijf extra in de spotlights zal komen te staan. Al onze autoladers zijn leverbaar vanaf 25 stuks. 

Autoladers met logo

Een autolader met logo zorgt ervoor dat uw relaties altijd onbezorgd op weg kunnen. Wanneer u een autolader laat bedrukken met uw eigen bedrijfslogo bent u er zeker van dat u voor een lange tijd in beeld bent bij potentiële klanten en relaties. Uw logo kan tot wel 4 kleuren op de lader worden bedrukt en zelfs een oplichtend logo behoort tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar hoe een autolader met uw logo eruit komt te zien? Vraag dan een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio. 

Autoladers bestellen

Met een autolader als relatiegeschenk bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers en relaties altijd met een opgeladen smartphone op hun bestemming aankomen. Veel mensen gebruiken hun telefoon onderweg als navigatie of voor hun favoriete muziek. Daardoor gaat de telefoon sneller leeg en dan is het fijn als je onderweg een mogelijkheid hebt om deze op te laden. Het uitdelen van autoladers op een beurs of evenement is uitermate effectief, zeker wanneer u uw logo op de autolader heeft laten bedrukken. Door de lange levensduur van de autoladers geniet u zeker van een groot bereik van uw merk. 

 

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 13 van 13 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37

1 - 13 van 13 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021